• „Amint lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van.”

    "A Földről az égbe emelkedik, aztán ismét a Földre leszáll, a felső és az alsó erőket magába szívja. Az uralmat az egész világ fölött így nyered el.”

    Hermész Triszmegisztosz: Tabula Smaragdina

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bika
A nap a Bika jegyben
3 fok
Nyilas
Hold a Nyilas jegyben
5 fok
Fogyó hold (Gibbous)
Fogyó hold (Gibbous)
17 napos
Asztro Blog Gyermek asztro - numerológia

Ismerd meg gyermeked – gyermek asztro - numerológia / Avagy babaváró névelemzés

A gyermekvállalás, nevelés bizony nem könnyű feladat. Ma már számtalan csatornán keresztül kapjuk, szinte állandóan az információkat, jó tanácsokat. Az asztrológia és a numerológia nem tanácsokat osztogat, módszerével ráláthatsz gyermekedre s így jobban megérted, és kezelheted a fennálló problémákat, de jobban tudsz segíteni abban is, hogy kiteljesítse azt, amire született.

Egy olyan szemüvegen keresztül láthatod őt, ami megmutatja erősségeit, képességeit, gyengéit, érzelmi világát, viszonyát a családtagokhoz, a világhoz, hajlamait betegségekre és még számos más dolgot, amire titokban minden szülő kíváncsi. A születési képletünket nem tudjuk befolyásolni, de a nevünket, vagy gyermekeink nevét, már igen. Ezt a régi korokban is tudták és hittek abban, hogy „nomen est omen”, vagyis a név a végzet, a karma és nem mindegy, milyen névvel segítjük gyermekeinket földi útjukon, hiszen a név, amit kapunk vagy segít kihozni a születési dátumunk által hozott sorsunkból a legjobbat, vagy gátol, állandó nehézségeket, akadályokat hoz. Ha okosan választunk nevet gyermekünknek, meghatározzuk a sorsát is.
Ha szeretnéd tudni, hogy az általad választott névvel mit adsz gyermekednek, jelentkezz egy rövid elemzésre!

Nem kell mást tenned, mint a gyermeked nevét megírni, vagy a lehetséges neveket felsorolni. Ha pedig arra is kíváncsi vagy hogyan boldogultok egymással, akkor a ti nevetekre is szükségem van. Jelenleg írásban nem vállalok elemzést.