• „Amint lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van.”

  "A Földről az égbe emelkedik, aztán ismét a Földre leszáll, a felső és az alsó erőket magába szívja. Az uralmat az egész világ fölött így nyered el.”

  Hermész Triszmegisztosz: Tabula Smaragdina

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Rák
A nap a Rák jegyben
1 fok
Vízöntő
Hold a Vízöntő jegyben
4 fok
Fogyó hold (Gibbous)
Fogyó hold (Gibbous)
17 napos
Kapcsolat Magamról

Jelenleg Iveszics Tünde vagyok, Varga Tünde Terézia néven abban az esztendőben fogantam, amikor az első nőnek is sikerült meghódítania a világűrt. Életem november 11-én, egy keddi nap ködös délutánján, Cegléden kezdődött. Akkor és ott égett belém a kozmikus univerzum ezen életemre szóló üzenete, amit sokáig csak ösztönösen fejtegettem, majd egyre tudatosabban álltam neki e térkép megismerésének. Utamon Bader György segített, akinek 5 és fél éves asztrológiai iskolájában 2012 - ben végeztem.

Valahogy mindig tudtam, hogy a szeretet mellett valamiféle szolgálattal, a gyermekekkel és a másoknak való segítéssel van dolgom.

Tanulmányaimat is e késztetések mentén végeztem. Egészségügyi főiskolát végeztem, és másoddiplomámat is e területen szereztem. Jelenleg is az egészségügyben dolgozom és gyermekekkel, szülőkkel foglalkozom. 2004-ben gyógymasszőr, majd 2010-ben természetgyógyász képesítést szereztem. Közben néhány tanfolyamon, továbbképzésen szélesítettem ismereteimet (angyal I, II, majd R. Kövér Balázs angyaltanfolama, reiki I, II, homeopátia, Schüssler arcdiagnosztika, agykontroll) annak fényében, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. Utamon először a fizikai testtel kerültem kapcsolatba. Idővel azonban rá kellett jönnöm, hogy mindenféle problémánk, bajunk kiindulópontja többek között a lélekben, vagy éppen az örökségként kapott ún. batyunkban gyökerezik. A születési (radix) horoszkóp, a születési dátum vagy akár a nevünk, becenevünk segítségével világossá válhatnak ezek a hatóerők, s önmagunk (vagy éppen szüleink, társunk, gyermekünk, testvérünk, esetleg barátaink) jobb megismerése által fogadhatjuk el sorsunkat, vagy indulhatunk el a megoldások felé vezető megélés, fel- vagy megdolgozás nem éppen sima útján, láthatunk rá az elkövetkező időszak (vagy akár a múltunk eseményeinek) mozgatórugóira.

Saját életemben az asztrológia és a numerológia segítségével került a helyére sok-sok dolog. Megértettem okokat, miérteket, buktatókat, feladatokat, rossz vagy jó időszakokat. Ma már próbálok tudatosan készülni eseményekre, időpontokra. Az asztrológia mellett a numerológiát / számmisztikát, és különféle kártyákat (például Symbolon, angyal) is használok, nem oly régen szereztem meg a spirituális kártyavető végzettséget. Ezeket a saját életemben és ismeretségi körömben kezdtem el használni, és figyelni mit üzennek a lapok. Meglepődve vettem észre, hogy e módszerek mindegyike ugyanazt üzeni, csak más eszközön keresztül. Részt vettem még Szomato-Dráma alapképzésen is, ami ugyancsak szélesítette látóköröm (köszönöm Dr. Buda Lászlónak!). Nagyon érdekelnek az álmok, így azok irodalmát is érdeklődéssel tanulmányozom. Volt szerencsém Paulinyi Tamás több tanfolyamát is hallgatni, mind érdekes és hasznos volt számomra. A legfrissebb változást Fenyő Iván hozta az életembe, amikor elkezdtem a felolvasásait hallgatni és az online meditációin részt venni. Most már rendszeresen meditálok, ami nagyon fontos része lett az életemnek.  Sokat tanultam Takács Tibortól, Székelyhidi Ágitól és az internet valamint a könyvei által Kalo Jenőtől. Imádom Rákos Péter könyveit, stílusát. Jelenleg, most már több éve Kálmán Esztertől tanulom a kérdőasztrológiát, akihez most már gyakorolni járok. Szűz érintettségemből adódóan visszajárok Gyurihoz ismétlőként és egy évig ismerkedtem a hermetikus asztrológiával (Göncöl szabadegyetemen).

Hitem szerint Római katolikus vagyok, szeretett nagymamám esti imái a mai napig elevenen élnek bennem.

Életemben többször, legutóbb pedig 15 évig voltam vegetáriánus. Iván tábora óta ez az életszemlélet ismét visszatért az életembe. Családi életemről még annyit, hogy férjemmel immár 33 éve élünk együtt, s próbálunk három gyermekünk elég jó szülei lenni. Egymást pedig próbáljuk megérteni, tisztelni, ami nem mindig könnyű.

Ha kedvet kaptál, ahhoz, hogy a segítségemmel, ismereteim által kerülj közelebb önmagadhoz, vagy bizonyos kérdések, miértek megválaszolásához, szeretettel várlak egy közös utazásra, ahol kísérőtársaink a tejútrendszer titokzatos, különös és mélységes erői, valamint a számok lesznek.

Végzettségeim, képesítéseim:

 • Cigánykártya (2015 / Éva Ilona)
 • Spirituális kártyavető (2014)
 • Numerológia (2013 / Kis Zoltán Zero)
 • Asztrológia (2012 / Bader György)
 • Schüssler tanácsadó - arcdiagnoszta (2012 / HBK)
 • Természetgyógyász (2010 / Pécsi Szimbiózis Oktatási Központ) )
 • Angyal és Reiki I. II. (Komló)
 • Gyógymasszőr (Pécs)

 

Amire büszke vagyok:

 • Leendő természetgyógyászok asztrológia oktatása (2010-től folyamatosan, jelenleg is)
 • Álomnaptár 2016 - első könyvem, naptáram
 • Helyi médiában Tv-ben, Rádióban riportok
 • Előadások védőnőknek több ízben is az asztrológia és alvás, álmok témakörökben

 

Frissítve 2023.