• „Amint lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van.”

    "A Földről az égbe emelkedik, aztán ismét a Földre leszáll, a felső és az alsó erőket magába szívja. Az uralmat az egész világ fölött így nyered el.”

    Hermész Triszmegisztosz: Tabula Smaragdina

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rák
A nap a Rák jegyben
1 fok
Vízöntő
Hold a Vízöntő jegyben
4 fok
Fogyó hold (Gibbous)
Fogyó hold (Gibbous)
17 napos
Asztro Blog

Te milyen zenét hallgatnál szívesen?

Keresgéltem és sikerült összeszednem néhány énekestől, illetve zenekartól jó pár számot, ami számomra erőteljesen köthető bizonyos jegykarakterekhez. A számok, nóták régiek, újak, ismertek vagy ismeretlenek, esetleg a rétegzene műfajából kerültek ide. A lényeg, hogy kifejezik egy-egy jegy életérzését, legjellemzőbb üzenetét. Ha van kedved, hallgass bele az egyes számokba és engedd, hogy hasson rád a szöveg, a dallam, a hangulat, a hang vagy bármi. Érdemes azt is megfigyelned mit érzel a zene hallgatása közben vagy utána. A felismerések mélyebb önismerethez vezethetnek. Egy kalandot megér!

 

Bővebben...

 

Utazzunk együtt! De vajon mibe ülne be legszívesebben egy Kos vagy egy Vízöntő? Ezen agyaltam, sőt továbbmenve azon is elmerengtem mit, esetleg kit vinnének magukkal az egyes jegyek legkarakteresebb képviselői. Nézzük hát és járjuk körbe a zodiákust autóvezetőként vagy éppen utasként.

 

Bővebben...

Hogyan élik meg az ünnepeket a gyerekek, milyen játékokra vágynak és mit gondolhatnak a várva várt Jézuskáról?

Kos (III. 21 - IV. 19.)

A kis Kos alig várja a Jézuskát, a Karácsonyt, az élettel teli pezsgést, a nyüzsgő és mozgalmas napokat, amik tele vannak az izgalmas várakozás titokzatos tüzével. Végre történik valami nem megszokott, és valami érdekes, új játék is várható, mert a régiek már eléggé unalmasak, vagy leharcoltak.

 

Bővebben...

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Igazán izgalmasan indul a december a Kos jegy szülöttei számára. Rögtön 1-én szembeállásba kerül a Mars és az Uránusz, a kapcsolatba pedig erősen beleszól a Merkúr - Szaturnusz együttállás. Jó pár nap múlva pedig, december 9-én, a Kos uralkodó bolygója, a Mars lép át a Mérleg jegyéből a Skorpióba, majd Karácsonykor együttállásba kerül a Jupiterrel. Tehát nem csoda, ha brutális napokat élsz meg, amikor szinte bármi lehetséges.

 

Bővebben...

Havi horoszkóp szülőknek és gyermekeknek - 2017. november

Kos (III. 21 - IV. 19.)

A Kos jegy uralkodó bolygója, a Mars egész hónapban a Mérleg jegyében halad égi útján. A Mérleg többek között a harmónia, a romantika, a művészetekhez való vonzalom, valamint a mérlegelés jelölője. Nem csoda, ha a Kos jegy szülöttei novemberben bizonytalanabbak, többet tipródnak egy-egy kérdésen, mint általában szoktak.

Bővebben...

További cikkeink...

1. oldal / 6

Első
Előző
1