• Boldog Új Évet!

    Bizonyára mindannyiunk életében vannak nagyon fontos dátumok, sorsfordító időpontok amik eléggé meghatározóak, amikre szívesen emlékezünk és jóérzéssel töltenek el. Ilyenek a születésnapok, a különböző évfordulók (például a házassági), valamint az évkezdetek is. Ezekre valamilyen módon mindenki készül és általában ünnepel is. Érdemes ilyenkor kicsit megállni, visszanézni, emlékezni, értékelni és előre is nézni, tervezni, hiszen lezárul egy év, egy időszak. Ilyen kezdet az új év első napja is.

     

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Ikrek
A nap a Ikrek jegyben
13 fok
Bak
Hold a Bak jegyben
17 fok
Fogyó hold (Gibbous)
Fogyó hold (Gibbous)
17 napos
Tanácsadás Névelemzés és

Névelemzés és babaváró név-választó

Értékelés:
(1 értékelés)

A gyermekvállalás, nevelés bizony nem könnyű feladat. Ma már számtalan csatornán keresztül kapjuk, szinte állandóan az információkat, jó tanácsokat. Az asztrológia és a numerológia nem tanácsokat osztogat, módszerével ráláthatsz gyermekedre s így jobban megérted, és kezelheted a fennálló problémákat, de jobban tudsz segíteni abban is, hogy kiteljesítse azt, amire született.

Egy olyan szemüvegen keresztül láthatod őt, ami megmutatja erősségeit, képességeit, gyengéit, érzelmi világát, viszonyát a családtagokhoz, a világhoz, hajlamait betegségekre és még számos más dolgot, amire titokban minden szülő kíváncsi. A születési képletünket nem tudjuk befolyásolni, de a nevünket, vagy gyermekeink nevét, már igen. Ezt a régi korokban is tudták és hittek abban, hogy „nomen est omen”, vagyis a név a végzet, a karma és nem mindegy, milyen névvel segítjük gyermekeinket földi útjukon, hiszen a név, amit kapunk vagy segít kihozni a születési dátumunk által hozott sorsunkból a legjobbat, vagy gátol, állandó nehézségeket, akadályokat hoz. Ha okosan választunk nevet gyermekünknek, meghatározzuk a sorsát is. Viszont abban is hiszek, hogy valahogy minden szülő ösztönösen találja azt a nevet, ami a legeslegjobb gyermekének. 
Ha szeretnéd tudni, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy az általad választott névvel mit adsz gyermekednek, gyere el egy elemzésre.

 

Elemzés díja 15 000 Ft

 

Lehetőség van arra is, hogy skypon beszéljünk, amiről érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Névelemzés és babaváró névmisztika
A gyermekvállalás, nevelés bizony nem könnyű feladat. Ma már számtalan csatornán keresztül kapjuk, szinte állandóan az információkat, jó tanácsokat. Az asztrológia és a numerológia nem tanácsokat osztogat, módszerével ráláthatsz gyermekedre s így jobban megérted, és kezelheted a fennálló problémákat, de jobban tudsz segíteni abban is, hogy kiteljesítse azt, amire született.
Egy olyan szemüvegen keresztül láthatod őt, ami megmutatja erősségeit, képességeit, gyengéit, érzelmi világát, viszonyát a családtagokhoz, a világhoz, hajlamait betegségekre és még számos más dolgot, amire titokban minden szülő kíváncsi. A születési képletünket nem tudjuk befolyásolni, de a nevünket, vagy gyermekeink nevét, már igen. Ezt a régi korokban is tudták és hittek abban, hogy „nomen est omen”, vagyis a név a végzet, a karma és nem mindegy, milyen névvel segítjük gyermekeinket földi útjukon, hiszen a név, amit kapunk vagy segít kihozni a születési dátumunk által hozott sorsunkból a legjobbat, vagy gátol, állandó nehézségeket, akadályokat hoz. Ha okosan választunk nevet gyermekünknek, meghatározzuk a sorsát is.
Ha szeretnéd tudni, hogy az általad választott névvel mit adsz gyermekednek, mindenképpen érdemes eljönnöd egy elemzésre.
A részletes elemzés díja 5000 Ft / óra
Ha nem tudsz, vagy akarsz személyesen találkozni velem, akkor kérj egy rövid elemzést! És ezért még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen az elemzést e-mailben küldöm el. Nem kell mást tenned, mint a gyermeked nevét megírni, vagy a lehetséges neveket felsorolni. Ha pedig arra is kíváncsi vagy hogyan boldogultok egymással, akkor a ti nevetekre is szükségem van.
Teendőd: Írj egy e-mailt a nevekkel (gyermeked neve, választott nevei, a ti nevetek, születési dátumok),  majd pár napon belül olvashatod is az elemzést! Ez körülbelül 1-2 oldalnyi leírás lesz. Lehetőség van arra is, hogy skypon beszéljünk, amiről érdeklődj e-mailben!
Az elemzés díja nevenként 1000 Ft (több név elemzése esetén kedvezmény!)